Economia

Els treballadors de Llupsa inicien la vaga amb una protesta

Els treballadors de Llupsa (Unión de Panaderos de Lloret) van iniciar ahir al migdia la vaga de cinc dies anunciada per protestar perquè no cobren els salaris des de fa sis mesos tot i continuar treballant. La vintena de treballadors afectats van iniciar la protesta manifestant-se de manera testimonial a prop de l'empresa i tallant durant una estona el carrer més proper. Segons va explicar Gabriel Tejada, secretari general de Fitag (Federació d'Industria i Treballadors Agraris) de la UGT de les comarques gironines, durant tots aquests dies de vaga, els treballadors –que van fer públic un comunicat dimarts en què demanaven disculpes als clients pel perjudici que els pugui causar la vaga– tenen previst concentrar-se a les cinc de la tarda davant les portes de l'empresa.

Llupsa és una empresa de Lloret de Mar que elabora pa de manera industrial i que disposa, entre els seus 150 clients, dels grups hotelers Aqua i Evenia, a més de fleques i pastisseries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.