Economia

Operadors de viatges estrangers visiten l'oferta familiar de Lloret

Catorze operadors de viatges d'Alemanya, el Regne Unit, França i Rússia van visitar el cap de setmana passat Lloret de Mar amb l'objectiu de conèixer l'oferta especialitzada per a famílies. Els operadors participen en un viatge organitzat per l'Agència Catalana de Turisme amb l'objectiu de promoure els municipis certificats amb el segell de Turisme Familiar que atorga la Generalitat de Catalunya. Del 24 al 27 de juny, els operadors visitaran, a més de Lloret, les poblacions gironines de Roses, Calonge, i les maresmenques de Malgrat i Santa Susanna.

31.000 places familiars

De les 31.000 places hoteleres de les quals disposa Lloret, un total de 9.083 corresponents a 17 hotels, tenen la certificació de DFT (Destinació de Turisme Familiar). Pel que fa als apartaments, són 104 places, i 2.050 corresponen a dos càmpings.

Segons expliquen des de Lloret Turisme, la inversió feta entre el sector privat i el públic els darrers anys per adaptar la destinació i els seus serveis supera els 150.000 euros. Entre les diferents accions que ha realitzat el sector privat hi ha, per exemple, que allotjaments i establiments del sector de la restauració han incorporat canviadors de bebès, espais infantils, activitats de dinamització... i, en el sector del comerç, els establiments han de disposar de carros de compra amb cadiretes, zones d'oci...

L'Ajuntament aquests últims anys també ha dut a terme nombroses accions per adaptar la destinació. Destaquen la instal·lació de parcs infantils, tòtems d'orientació per als nens, serveis de miniclub a les platges i marxandatge específic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.