Economia

Turisme

Sis autobusos promocionen la Costa Brava

Faran 630.000 quilòmetres i seran a més de 60 ciutats de l'Estat i la resta d'Europa

Sis autobusos retolats del servei discrecional de la companyia Sarfa (grup Moventis) recorreran durant dos anys l'Estat espanyol i la resta d'Europa per promocionar les comarques gironines en el marc de les noves campanyes Live love Costa Brava i Live love Pirineu de Girona que han començat aquest mes de juliol. Les imatges que mostren els vehicles són les d'un paisatge del cap de Creus, una vista panoràmica de la vall de Núria, la gastronomia gironina amb els guardonats germans Roca d'El Celler de Can Roca i una composició gràfica d'una nena i el bigoti de Dalí.

Aquesta acció és fruit de la renovació i ampliació d'un acord de col·laboració per promocionar Girona que han signat el Patronat de Turisme Costa Brava i l'empresa de transports Sarfa.

Els autobusos faran 630.000 quilòmetres al llarg de més de seixanta ciutats de l'Estat espanyol i de la resta d'Europa, i mostren també la direcció del portal oficial de turisme gironí i el distintiu de National Geographic Traveler, que certifica la Costa Brava com una de les vint millors destinacions d'aquest any. Fa dos anys Sarfa va utilitzar tres autobusos en aquesta campanya promocional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.