Economia

treball

Les dones també volen obrir negocis a Lloret

El nombre de dones que volen obrir el seu propi negoci a Lloret de Mar s'iguala aquest primer semestre de l'any al dels homes. Aquestes dades s'han donat a conèixer des de l'Antena de Lloret de Mar, oficina de la Cambra de Comerç de Girona i l'Ajuntament de la vila, on s'assessora i informa els emprenedors fins que han creat la seva empresa. En els anys anteriors l'emprenedor masculí havia estat clarament majoritari al femení.

El perfil de les 67 persones que han passat per aquest servei és majoritàriament d'edats compreses entre els 25 i els 34 anys, tant en dones com en homes, però en el cas dels homes hi ha hagut un 29% que estan per sobre els 45 anys. També el 79% del total estan en situació d'atur i veuen com a via de sortida crear el seu propi lloc de treball en l'àmbit empresarial. Els sectors empresarials que predominen són els de comerç, restauració i serveis a les persones. Eduard Torrent, director de la Cambra, explica que el suport a la creació d'empreses en espais municipals suma sinergies a la resta d'actuacions que fa la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.