Economia

Ajuntament i sector turístic avaluaran les ordenances, que es podrien modificar

La reunió es farà un cop acabi la temporada i hi seran presents els gremis implicats

El consistori admet que la normativa “s'ha d'anar adaptant”

Lloret de Mar està a punt d'acabar el seu primer estiu amb les noves ordenances de civisme i via pública en vigor. Després de la temporada, Ajuntament i sector turístic s'asseuran, les avaluaran i si és necessari en faran alguna modificació.

Segons va explicar l'Ajuntament, després de l'estiu el consistori es reunirà amb el gremi d'hostaleria i altres gremis, com el de l'oci nocturn i la restauració, per “ fer una valoració de la temporada i per tant també de les ordenances”. I si és necessari es faran les modificacions oportunes: “és una normativa viva, que s'ha d'anar adaptant a les diferents necessitats que vagin sorgint”, van apuntar. Des del consistori es va recordar que a la junta de Lloret Turisme hi ha representants els presidents dels gremis (comerç, hoteler, bars i restaurants, oci nocturn i agències de viatges) i periòdicament ja es reuneixen per anar fent seguiment dels diferents temes d'ordenació en matèria de política turística.

Els hotelers i la norma

Les ordenances de civisme i via pública es van redactar en resposta als aldarulls de l'estiu passat com una eina per evitar-los. Enric Dotras, president del gremi d'hostaleria de Lloret de Mar, va explicar a aquest diari: “N'hi ha que són positives i que hi estem d'acord i n'hi ha d'altres que no.” És per això que “ treballem conjuntament amb l'Ajuntament, per tal de corregir les que no s'ajusten als criteris empresarials, i així millorar les que s'hagin de millorar”, va afegir. Dotras va explicar que el contacte amb l'Ajuntament és “constant” i que es va “fent constar les desviacions que es produeixen”. Pel que fa a les diverses mesures impulsades per l'Ajuntament amb l'objectiu d'evitar els conflictes, Dotras considera: “N'hi ha que són positives i hi estem d'acord i n'hi ha d'altres que no.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.