Economia

Espanya està a punt per demanar el rescat a l'eurozona

El govern espanyol podria demanar el rescat a l'eurozona, segons informa l'agència Reuters citant fonts europees

Alemanya expressa els seus dubtes al canvi de posició de Rajoy i aposta per esperar

El govern espanyol està a punt per demanar el rescat a l'eurozona i podria fer-ho abans d'aquest cap de setmana, segons avança l'agència Reuters, que també apunta que Alemanya no ho té clar i Angela Merkel vol esperar. “Els espanyols estaven indecisos, però ara estan disposats a demanar ajuda”, ha explicat una font europea a l'agència. Segons l'agència, tres fonts de la zona euro, que van parlar en l'anonimat perquè no estan autoritzats a discutir l'assumpte, haurien confirmat aquest canvi de posició d'Espanya.

Això passa després que el comissari europeu d'Afers Econòmics i Monetaris, Olli Rehn, donés un missatge de confiança en l'economia espanyola, tot i que ha dit que cal que continuïn endavant reformes com la de les pensions i que l'edat de jubilació es vagi adequant a l'esperança de vida actual. A Madrid, després de reunir-se amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i amb el ministre d'Economia, Luis de Guindos, Rehn també va dir que el rescat europeu a l'Estat està llest i a l'espera del que decideixi l'executiu espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.