Economia

tecnologia

Microgestió obre una botiga Apple a Girona, la més gran que tindrà al país

Estarà situada al carrer Pare Claret i obrirà les portes a finals de mes, coincidint amb les festes de Sant Narcís

Tancarà l'establiment del carrer Ballesteries

Microgestió té previst obrir a la ciutat de Girona el dia 30 d'aquest mes, coincidint amb les festes de Sant Narcís, una gran botiga Apple al carrer Pare Claret, a la zona de l'Eixample. La botiga, situada davant de la clínica Bofill, farà 160 m² i estarà situada en uns locals que fan 385 m². Així, quan obri les portes, la botiga de Girona serà la més gran en superfície i en serveis de les deu que Microgestió té a Catalunya i la tercera de la marca a tot l'Estat espanyol.

A l'espai que no estigui ocupat per la botiga hi haurà el servei tècnic autoritzat Apple, que actualment gaudeix del guardó Apple Premium Service Provider. També disposarà de dues aules de formació que estaran equipades amb equips Apple d'última tecnologia i pissarres electròniques, on s'impartiran cursos oficials d'Apple i d'Adobe.

En aquests moments s'estan acabant les obres de reforma i adequació dels espais per tal que la botiga estigui enllestida a finals de mes. L'establiment que hi ha al carrer Ballesteries, al Barri Vell, quedarà tancat. I és que, amb el canvi de local, l'objectiu de Microgestió és oferir més i millors serveis als clients. I en aquest sentit la botiga del carrer Ballesteries havia quedat petita.

A la botiga que s'obrirà per Fires, els clients podran trobar els diferents productes que la marca té ara al mercat: Macbook Air, Macbook Pro, Mac Mini, Imac i Mac Pro. També el nou Ipad i l'Ipad2, així com els diferents Ipod, Shuffle, Nano, Classic i Touch.

Ara per ara, un dels productes estel·lars de la marca Apple és el nou Ipad, que porta incorporada una revolucionària pantalla Retina, una càmera Isight de 5 megapíxels i connexió sense fil molt ràpida. Un producte innovador i complet que permet navegar per internet, mirar el correu i fotos, gaudir de pel·lícules i de jocs i llegir llibres i revistes.

LES XIFRES

160
metres quadrats
tindrà la botiga que Microgestió obrirà a Girona. La botiga oferirà tot de productes d'Apple.
385
metres quadrats
és la superfície de Microgestió. A més de botiga, hi haurà ser-vei tècnic i aules de formació.

LA DATA

30.10.12
Obertura
del nou establiment a la ciutat, situat enmig de l'Eixample. Es tancarà la botiga del Barri Vell.

Fans de la marca de la poma

L'obertura d'una botiga Apple genera sempre un efecte crida important entre la població. El juliol passat, la inauguració d'un establiment al passeig de Gràcia de Barcelona –el segon de la Ciutat Comtal– va mobilitzar milers de persones. És la botiga d'Apple més gran del sud d'Europa i els primers a entrar-hi van passar tota la nit a la porta. Els 300 treballadors de l'establiment van amenitzar amb càntics i balls l'espera dels centenars de persones que feien cua des de primera hora del matí i, un cop obertes les portes, van fer un passadís per saludar els primers 4.000
visitants i lliurar-los un obsequi. Tot un espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.