Economia

economia

Empresa i treballadors, d'acord en l'ERO de la cadena Guitart

L'assemblea de treballadors de la cadena hotelera Guitart –amb deu establiments a Lloret de Mar, Barcelona i Andorra– ha avalat l'ERO temporal, segons van informar ahir des del comitè d'empresa.

És el resultat de dies de negociació i d'haver aconseguit millores respecte a la proposta inicial. D'aquesta manera, es redueix el temps d'afectació de l'ERO, que serà d'entre 45 i 75 dies, lluny dels 180 de la proposta inicial de l'empresa, segons van indicar des del comitè. També es disminueix el nombre de treballadors afectats, que seran 90 i no 110.

El comitè de treballadors va explicar que també havien aconseguit introduir altres millores, com ara no perdre dies de vacances ni festius no recuperables durant l'afectació de l'ERO.

“Des del comitè d'empresa es valora de manera positiva aquest preacord per garantir la continuïtat de l'activitat de l'empresa”, van explicar a través d'un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.