Empreses

Casa Claramunt presenta cursos de cuina vegetariana

Casa Claramunt, empresa especialitzada en la venda d'objectes seleccionats de regal, de disseny i per a la llar, ha iniciat aquesta tardor una nova etapa, amb l'obertura d'un taller de cuina a la seva seu de l'avinguda Diagonal. A més de refer la botiga, que ocupa una superfície de 400 metres quadrats, l'empresa ha dissenyat un nou espai per tal de, segons explica Montserrat Claramunt, poder fer-hi xerrades, tallers o conferències. També preveuen celebrar-hi, afegeix, activitats per realitzar en família i amb els més petits. A més, s'oferiran cursos en moments de l'any concrets, com per Nadal, quan tenen previst oferir consells per fer àpats digestius i còmodes per passar les festes.

La sala va ser inaugurada a primers d'aquest mes amb la presentació del llibre d'Adriana Ortenberg La nova cuina vegetariana, en el qual, segons detalla Claramunt, “es dóna una orientació de com aquest tipus de cuina tan saludable és fàcil de preparar i no té perquè ser avorrida en absolut”. A més del citat llibre, a la botiga es poden trobar altres publicacions de la mateixa autora, com Passió per la xocolata o també El llibre de les postres sanes.

Casa Claramunt ha concentrat tota la seva oferta en la botiga de la Diagonal després d'haver tancat la seu que havien tingut al passeig de Gràcia: “El client d'aquella zona és sobretot turístic”, recorda Claramunt, que afegeix: “Volem donar més al client i per això hem ampliat l'oferta en marques de cuina com Lekue o Good Grips.” També han complementat altres àmbits i ara ofereixen, entre molts altres productes, estris per a massatges, articles realitzats per reclusos o roba. Segueixen també amb el producte de regal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a