Economia

empreses

Els contractes públics, com a alternativa de negoci

Una vintena d'empresaris gironins van participar ahir al matí en una jornada per conèixer les eines per accedir a la contractació pública. Segons el director de desenvolupament econòmic territorial de Pimec, Albert Vilardaga, “tot i que l'Estat està en crisi i les administracions cada vegada contracten menys, no podem obviar que hi ha un fons de diners important que és de client públic i hem de mirar com hi accedim de millor forma, i més tenint en compte que en totes les estadístiques la presència de la pime en aquesta contractació és molt petita”.

L'advocada del departament jurídic de Pimec, Itziar Ruedas, va explicar que per accedir a uns determinats contractes d'obres i serveis l'administració reclama que les empreses estiguin classificades. Segons Itziar Ruedas, en funció de la solvència econòmica i tècnica de l'empresa queda classificada en un grup i a partir d'aquí pot accedir a uns contractes o altres a l'administració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.