Economia

empresa

Iloftyou guanya la mostra d'emprenedors

L'acte el va organitzar Assessoria Codina i és el tercer any que se celebra

Iloftyou, una empresa que es dedica a oferir el servei d'estudi d'interiorisme Low Cost, ha guanyat la tercera mostra d'emprenedors de Girona. L'acte, organitzat per Assessoria Codina, es va celebrar dijous al Parc Tecnològic dela Universitat de Girona, amb l'objectiu de difondre entre els empresaris gironins experiències emprenedores que es fan a la demarcació. La jornada va tenir la participació d'unes 150 persones.

La portaveu del jurat, Anna Albar, va explicar que els quatre projectes que s'hi van presentar van tenir comentaris positius pel seu caràcter innovador i que es va prioritzar en valorar la proposta guanyadora el fet que es tractava d'un projecte Low Cost que “aportava un temps d'execució molt avantatjós per als seus clients i que, tot i això, mantenia els criteris de qualitat de disseny i estètica”. El jurat va votar per unanimitat la proposta d'Iloftyou, creada per la palamosina Vera Salvat, que va rebre un premi de 1.000 euros. Per la seva banda, Salvat va explicar que el seu projecte es basa en oferir el serveu d'estudi d'interiorisme Low Cost bàsicament a gent jove, amb pocs membres o emprenedors que els cal gestionar i transformar un espai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.