Economia

empresa

Un web posa a la venda objectes de regal catalanistes

Publi Obsequi, amb seu a la Pera, crea locelleta.cat per poder vendre per internet al públic final

El lloc web ofereix una trentena de productes amb símbols catalans que es poden personalitzar

L'empresa Publi Obsequi Quintilla Carbonell, SL, de la Pera, que es dedica entre altres coses als regals d'empresa i als reclams publicitaris, reestrena avui el lloc web que destina només als objectes de regal catalanistes per poder vendre directament per internet al públic final. El web (locelleta.cat) va entrar en funcionament ara fa un any i mig amb l'objectiu d'englobar els productes creats per la mateixa empresa amb símbols catalans i vendre'ls adaptats i personalitzats a empreses i a diversos proveïdors de la ciutat de Girona –botiga Recorda-te'n i la llibreria Les Voltes–, però també al públic final.

Amb el temps el nombre de productes de locelleta.cat ha anat creixent –actualment ja disposen d'una trentena de productes– i, com que fins ara les comandes de particulars s'havien de fer a través de correu electrònic o telèfon, els responsables de l'empresa van decidir adaptar el web perquè les comandes es poguessin fer per internet. A locelleta.cat hi ha diversitat de productes, des de samarretes de nadons i bodis amb lemes catalans, fins a clauers amb l'estelada, minimemòries USB amb la senyera o l'estelada, braçalets i guants per a pantalles tàctils, entre d'altres. “Hem intentat fer productes exclusius, diferents i pràctics”, va explicar la promotora del web, Laura Quintilla, que va assegurar que molts d'aquests productes es poden personalitzar amb dibuixos o noms.

L'empresa serà a les Fires de Girona per “promocionar locelleta.cat” i a la vagada per donar a conèixer els productes que porten a través de Publi Obsequi, en un dels estands de la Fira Artesana de darrere dels jutjats de Girona (plaça Vicens Vives).

LA FRASE

A Publi Obsequi oferim productes propis o donem valor afegit als realitzats per altres empreses
Albert Quintilla
director comercial

Publi Obsequi disposa d'uns 800 clients

Publi Obsequi Quintilla Carbonell, SL, és una empresa que es va crear el maig del 2007. Actualment hi treballen Albert Quintilla i Sun Carbonell, així com la seva filla, la Laura. L'empresa ofereix prop de 15.000 articles –el 99,9% dels quals es poden personalitzar– destinats a empreses. Els seus proveïdors són gairebé tots d'Europa i disposa d'uns 800 clients repartits entre Catalunya i l'Estat espanyol, però també a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.