Empreses

L'ERO de Cemex afectarà 300 treballadors indirectes

L'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de la cimentera Cemex afectarà de manera indirecta uns 300 treballadors de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat, segons els sindicats. De forma directa, la multinacional Cemex planteja l'acomiadament de 147 dels 166 treballadors que hi ha en plantilla a Alcanar. Una planta que tancarà la pedrera i el forn i es limitarà a la mòlta de pedra. Dimecres el comitè d'empresa i la direcció de Cemex van mantenir la primera reunió. “Ha estat una presa de contacte, hem reclamat documentació que ens fa falta, però encara no hem començat a negociar”, va explicar el president del comitè d'empresa de la planta d'Alcanar, Adriano Prados. La plantilla ha tallat la carretera N-340 tres vegades aquesta setmana i la setmana que ve continuarà les mobilitzacions contra l'ERO.

Els alcaldes d'Alcanar, la Ràpita i Vinaròs han manifestat el seu suport als treballadors. Dilluns que ve es reuniran amb els directius de la multinacional per demanar-los que facin marxa enrere i que el tancament sigui temporal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a