Economia

gASTRONOMIA

Restaurants gironins reconeguts en la guia Gourmand 2013

Entre els 50 més ben valorats, n'hi ha nou que són de la demarcació

Nou restaurants de les comarques gironines es troben entre els 50 més ben qualificats en la guia Gourmand 2013, que edita l'Associació Costa Daurada Gastronòmica i Turística. Aquesta guia recull “els bons” restaurants i hotels de Catalunya, Andorra, i d'altres llocs d'interès gastronòmic i turístic. El més ben valorat és El Celler de Can Roca, amb una puntuació de deu, l'únic de tota la llista. El segueixen, amb nou punts, Els Tinars, de Llagostera; el Miramar, de Llançà, i el Sant Pere del Bosc, de Lloret de Mar. Amb un 8,75, hi ha La Cuina de Can Simon, de Tossa de Mar, i, amb un 8,5, El Freu de Lloret de Mar; La Llar, de Roses; el Mas Pau, de Figueres, i el Sa Punta, de Pals. La mateixa guia nomena hotel de l'any 2013 el Sant Pere del Bosch Hotel &Spa, de Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.