Economia

hisenda municipal

Lloret aposta per un pressupost continuista

El govern local de Lloret de Mar (CiU-ERC, en minoria) està treballant amb un pressupost per a l'any vinent de poc més de 59 milions d'euros, la mateixa quantitat que enguany. “El pressupost és el mateix, no l'hem hagut de rebaixar”, va explicar a El Punt Avui l'alcalde, Romà Codina, que el va qualificar de “justet” i “auster”.

A diferència de l'any passat, hi haurà inversions, perquè “l'Estat torna a permetre l'endeutament al 110%”, va dir Codina. El pressupost preveurà uns 7 milions en inversions. Prop de tres seran aportats per la Generalitat per a la planta de triatge. La piscina rebrà 1'3 milions i la resta seran per a actuacions menors.

Les negociacions van en dues direccions: PSC i ICV-EUiA. Les dues formacions ja han fet arribar-los les peticions pressupostàries. “Iniciativa i PSC volen uns pressupostos més socials i hi estic d'acord”, va afirmar Codina. Tot i això, no va avançar si preveia un bon desenllaç de les negociacions ni quan es podria fer l'aprovació. Pel que fa al Millor i el PP, les negociacions estan trencades. Segons l'alcalde, el PP els va exigir entrar al govern per aprovar el pressupost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.