Economia

comerç

El Grup Bon Preu ha presentat l'Iquodrive a empresaris gironins

El grup osonenc ha obert a la ciutat un nou canal de distribució pioner a l'Estat espanyol que permet recollir amb el cotxe la compra feta per internet

El grup Bon Preu va fer la presentació ahir a empresaris i polítics gironins de l'Iquodrive, el canal de venda pionera Catalunya i al conjunt de l'Estat espanyol, que permet recollir amb el cotxe la compra feta per internet. La nova instal·lació que va obrir fa dues setmanes està situada a la carretera de Santa Coloma (prop de Mercagirona) i l'empresa assegura que “té molt bona acceptació”. La prova és, segons va explicar ahir el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó, que Iquodrive va començar amb 5.000 referències “ara ja anem cap a les 6.000 i a mida que veiem la rotació dels articles anirem ampliant”. Segons Font, Iquodrive podria arribar a tenir les 20.000 referències de productes, entre els quals destaca una varietat de productes frescos envasats, com ara carn, fruita, peix, embotits, formatges i congelats que tenen els supermercats Bon Preu i Esclat.

El motiu que va donar ahir Font per obrir a Girona el primer establiment Iquodrive és perquè “sociològicament Bon Preu i les seves ensenyes encaixen molt bé a la demarcació de Girona; perquè la proximitat emocional amb els clients és molt alta”, però també perquè la familiaritat amb les noves tecnologies dels gironines és elevada i perquè “vam trobar l'emplaçament que nosaltres considerem que és l'ideal”. A Iquodrive hi treballen deu persones i està obert al públic d'un quart de deu del matí a un quart de deu del vespre.

10
treballadors
hi ha a Iquodrive, que està situat a la carretera de Santa Coloma de Farners, prop de Mercagirona.
5.000
referències
tenien en el moment d'obrir. Ara van cap a les 6.000 i esperen poder arribar a les 20.000.

Carregar la comanda amb cinc minuts

Per fer la comanda cal entrar al web www.iquodrive.com en qualsevol moment del dia, escollir els productes i acordar una hora de recollida, ja sigui aquell mateix dia o no, “i garantim un màxim de cinc minuts des que el client entra a Iquodrive fins que surt amb la comanda carregada al vehicle”. “A Iquodrive, el client guanya en comoditat i temps”, segons Font.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.