Economia

empresa

L'eina social per a la presa de decisions en grup Womity, ara per a iPhone i iPad

Va ser creada per quatre catalans i té la seu a Camallera

El projecte té ja 8.000 usuaris, que prenen unes 800 decisions al mes

L'eina social per a la presa de decisions en grup Womity, amb seu a Camallera, acaba de llançar la seva nova aplicació per a iPhone i iPad, i ha està treballant en la versió per a Android. Des del mòbil –http://itunes.com/apps/womity– o la web (http://www.womity.com) “i en tan sols tres passos: definir womit, crear opcions i convidar a votar, qualsevol decisió en grup és possible”. “Aquestes festes es decidiran regals, escapades de cap de setmana, el restaurant per celebrar el sopar d'empresa o el lloc ideal per passar el Cap d'Any. I sempre s'arribarà a una opció guanyadora, el resultat dels vots de tots els convidats al womit o objecte de la decisió”, va explicar la directora de màrqueting i una de les sòcies fundadores de Womity, Tess Oriol.

L'eina per a la presa de decisions en grup és la primera fase d'un ambiciós projecte dissenyat per Carlos Krauel, Tess Oriol, Gonzalo Vilaseca i Andrés Echecopar, quatre empresaris catalans provinents de la consultoria estratègica, el màrqueting, l'enginyeria informàtica, i les finances, que aspiren a convertir Womity en un veritable referent a la xarxa. I la nova aplicació Womity no és més que l'evolució lògica d'un projecte que ja té 8.000 usuaris, que prenen al voltant de 800 decisions al mes a Womity.

Un womit és un esdeveniment que crees a Womity, en el qual pots introduir dues o més opcions a valorar i decidir en grup quina és la millor.

L'aplicació Womity no és més que una evolució lògica d'un projecte que ja té 8.000 usuaris
Tess Oriol
directora de màrqueting de Womity
L'aplicació és senzilla i només requereix tres passos: definir ‘womit', crear opcions i convidar a votar. Qualsevol decisió és possible
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.