Economia

política

Jordi Aurich serà nomenat avui director general de Protecció Civil

El director territorial del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Girona, Jordi Aurich Taberner, serà nomenat avui director general de Protecció Civil del Departament d'Interior, segons van confirmar ahir des de la Generalitat.

Jordi Aurich és director territorial d'Agricultura a Girona des del febrer del 2011 i ha treballat des del principi per donar suport al sector agrícola i ramader, un sector que, segons havia dit, “s'ha de potenciar” i al qual “s'ha de donar el valor afegit que realment té i que sembla que últimament tothom ha oblidat”.

Aurich va néixer a Banyoles el 1977. És llicenciat en dret per la Universitat de Girona i té un postgrau en dret immobiliari i urbanístic de la Universitat Pompeu Fabra, entre altres estudis. Va exercir d'advocat en l'especialitat de dret públic i va ser professor associat del departament de dret administratiu de la Universitat de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.