Economia

GERARD XIFRA

PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ D'HOSTALATGE DE LA GARROTXA

“L'‘OlotX2' reforçarà les estacions més fluixes”

Els hostalers garrotxins volen desestacionalitzar l'oferta

Pretenen donar motius als visitants per allargar l'estada

El president de l'hostaleria i la restauració garrotxines reflexiona en aquesta entrevista sobre la nova campanya de l'OlotX2.

Olot té un turisme massa estacionalitzat?
Sí, la tardor i l'estiu són les temporades més bones.
L'OlotX2 trencarà aquesta tendència?
Ajudarà a reforçar l'oferta de les estacions més fluixes i això és especialment important aquest any perquè notem molt la crisi.
Vostès ja havien pensat en una campanya similar, abans?
Sí, és el tercer intent, i ha estat el bo. Des de l'Associació d'Hostaleria de la Garrotxa vam tenir clar que tothom necessita el seu ritme i que calia esperar.
I han reeixit perquè la participació és molt important.
Aquesta és la clau. En el nostre àmbit, fins i tot, hi participen alguns bars i cafeteries amb ofertes concretes de dos per un i tres bars de nit que munten un concert i posen també a dos per un les begudes no alcohòliques.
Els seus associats són protagonistes del gros de la campanya. En què consisteix l'oferta?
Fem un dos per un de menús, per cada menú en regalem un altre. No hem volgut crear un menú únic per als setze restaurants que hi participem, sinó que apliquem l'oferta als menús que tenim vigents. De moment, hem fet un paquet de 1.360 àpats i això vol dir el doble. Tenim por, però, de fer curt amb els àpats.
I què faran si passa això?
Hem deixat obert aquest paquet i, per tant, podrem atendre tota la demanda que hi hagi.
En què consisteix l'oferta d'allotjament?
És variada i va des de pagar la meitat d'una habitació, a tenir-ne una de gratuïta quan se n'ha reservat una, etc. El nostre objectiu és aconseguir allargar l'estada dels que ens visitin el primer cap de setmana de març i, és clar, fer-los agafar ganes de tornar a la Garrotxa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a