Economia

emprenedoria

Càpsules formatives a Blanes per a empresaris i emprenedors

L'àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes ha organitzat per a aquest mes d'abril un nou programa de càpsules formatives per a empresaris i persones emprenedores.

Les quatre sessions de formació, que són gratuïtes, tractaran sobre el codi de consum de Catalunya, en especial els drets i deures tant de les empreses com dels clients (9 d'abril); la introducció del comerç electrònic –la venda de productes a través de la xarxa– (11 d'abril); la promoció del negoci a les xarxes socials (24 d'abril), i el seu posicionament a internet (29 d'abril).

Les càpsules, que es fan a l'antiga Escola Safa (avinguda de l'Estació, número 43), estan adreçades a persones emprenedores i a empresaris tant de Blanes com de les poblacions de l'entorn. L'objectiu és intentar millorar la gestió i la competitivitat de les empreses. Les inscripcions ja es poden fer a través del web www.blanespromocio.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.