Economia

ocupació

Tossa contracta quatre desocupats per fer obres

Quatre veïns de Tossa de Mar han estat contractats per l'Ajuntament per condicionar carrers i eliminar barreres arquitectòniques. Les quatre persones contractades estaven en situació de prestació mínima d'atur. Aquesta acció s'ha dut a terme gràcies a un conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). L'Ajuntament les ha contractades pels mesos d'abril i maig, en unes condicions que qualifica de “molt favorables” perquè, mitjançant un conveni social, el consistori no haurà d'assumir-ne tot el salari.

Les persones contractades són dos paletes i dos manobres, que reparan rajoles i eliminaran barreres arquitectòniques dels carrers Barcelona i Enric Granados, i les avingudes Costa Brava i de la Palma.

“Aquesta adequació beneficiarà sobretot veïns i turistes que van en cadira de rodes, que van en vehicles elèctrics o que empenyen cotxets amb infants”, va explicar Ramon Serra, regidor de Via Pública. Serra va considerar “positiu” que “dins les possibilitats econòmiques del consistori” s'aconsegueixi “donar feina a quatre persones que ja havien quedat en situació de prestació mínima d'atur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.