Economia

comerç

Mercadona obrirà a finals de maig una altra botiga a Lloret

Tindrà 1.600 m² de sala de vendes i hi treballaran 39 persones

Ha suposat una inversió de tres milions d'euros

Mercadona preveu obrir la segona quinzena de maig el segon establiment a Lloret de Mar. A la nova instal·lació, que estarà situada a l'avinguda de Vidreres, a la cantonada amb el carrer Can Pansa, i que ha suposat una inversió de tres milions d'euros, hi treballaran 39 persones.

El nou supermercat tindrà una superfície de 1.600 metres quadrats de sala de vendes. Disposarà de totes les característiques de la “botiga per ambients” de Mercadona, un format comercial que va néixer quan la companyia va decidir “revolucionar el concepte de supermercat per adequar-lo millor a les necessitats dels clients”. “Aquesta nova botiga permetrà optimitzar al màxim l'acte de compra gràcies al disseny exclusiu de les seccions i a la dotació de més espai perquè el client pugui accedir còmodament als productes”, expliquen responsables del grup.

El nou centre disposarà de les seccions tradicionals dels seus supermercats: carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. Per facilitar l'acte de compra a tots aquells clients que s'hagin de desplaçar en vehicle, l'establiment disposarà de 210 places d'aparcament. A més, s'habilitarà el servei a domicili i la compra per internet.

Mercadona destaca el caràcter ecoeficient del nou centre, que incorporarà un conjunt de mesures (instal·lacions de recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors, portes automàtiques i sostres més baixos per mantenir la temperatura) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.