Economia

turisme

Les promocions de ‘Blanes 12' s'amplien a tres dies

La campanya de descomptes en allotjaments, restaurants i botigues es farà del 17 al 19 de maig

Hotels i càmpings oferiran reduccions del 50% en el preu

La campanya Blanes 12 es repeteix aquest any ampliant el nombre de dies, després de l'èxit de l'any passat. Així, es farà un cap de setmana sencer: des de divendres i fins diumenge. La iniciativa s'avança i en lloc de fer-se al juny es fa al maig, el cap de setmana del 17 al 19. “Ho hem avançat perquè són les millors dates per allargar la temporada; és una època més fluixa que al juny i així podem posar més places d'allotjament”, va explicar Lara Torres, regidora de Promoció de la Ciutat.

Enguany també hi ha més negocis adherits: més de dos-cents, entre botigues, hotels, càmpings, restaurants... En aquesta edició, però, els allotjaments, en lloc d'oferir preus de 12 euros, faran un descompte del 50%. Així s'aconsegueix una promoció igual d'atractiva per a un hotel que per a un càmping. L'any passat les places en hotels van ser més sol·licitades. “Posem els nostres establiments al servei de la gent que vingui a Blanes”, va explicar Enric Portas, president de l'Associació d'Hostaleria.

LA FRASE

És d'agrair que el poble s'hagi unit en aquests moments difícils
Lara Torres
Regidora de promoció de la ciutat de blanes

Shopping Night i activitats

Un dels plats forts del Blanes 12 és la Shopping Night –obertura fins a mitjanit dels comerços–, amb un centenar de botigues. “És una oportunitat per oferir coses diferents”, va explicar Lluís Pascual, president de l'Associació de Botiguers de Blanes Centre, que va puntualitzar, però, que no es vol entrar “en una guerra de preus”, sinó que es tracta de “ser capaços de captar clients a través d'ofertes de qualitat”. La Shopping Night es farà la nit de divendres. Al llarg de tot el cap de setmana de Blanes 12 es faran més de cinquanta activitats infantils, esportives, rutes turístiques, cabaret de circ, ioga, exhibicions de diverses disciplines esportives i artístiques, música en directe, balls, tallers ecològics, inflables, maquillatge.... Tota la informació es pot consultar a www.blanes.cat/blanes12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.