Economia

hisenda municipal

L'Hoquei Blanes porta el conveni a Antifrau

Josep Ridaura, president del Club Hoquei Blanes, ha presentat una denúncia a l'oficina Antifrau contra l'alcalde, Josep Marigó, pel conveni entre el club i l'Ajuntament. La denúncia es va presentar a final d'abril i ahir mateix va ser signada per Ridaura. El president del club va explicar que a Antifrau li havien demanat el conveni i que els hi havia enviat.

“A Antifrau estan molt sorpresos pel fet que l'escola de música no presenti factures per justificar la subvenció; no ho entén ningú”, va assegurar Ridaura. Pel president de l'entitat esportiva, s'està davant d'un “tracte de favor”, perquè “la dona d'en Marigó era la secretària de l'escola i només ho han justificat amb una memòria d'activitats”. Ridaura va dir que havia justificat l'aportació de l'any passat el mes de gener i que el que van fer a principi d'abril va ser una ampliació d'informació. El president del club va anar més enllà i va assegurar que l'alcalde i l'interventor podrien acabar imputats per delictes com ara exacció il·legal d'impostos, malversació de fons públics, delictes contra l'ordenació del territori i falsedat de document public.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.