Economia

tossa de mar

Ajuntament i treballadors pacten un conveni

L'Ajuntament de Tossa de Mar i els seus treballadors –tant funcionaris com laborals– han arribat a un acord sobre el conveni col·lectiu que s'haurà d'aprovar en el ple d'aquesta nit. L'equip de govern (TU-PSC) es va felicitar ahir d'haver resolt “una llarga reivindicació històrica dels treballadors municipals”. Antonio Ponce, president del comitè d'empresa, es va mostrar satisfet per l'acord: “El que és més destacat és la firma del conveni.” I és que els laborals no havien tingut mai conveni, i els funcionaris l'últim que havien signat va ser l'any 1991. Aquest acord és fruit de sis anys de negociacions: tot el mandat passat i l'actual fins ara. Es passaran a pagar triennis als laborals, es pacta un complement de productivitat i es consoliden uns dies festius de dos mandats enrere.

“Ara no hi ha diferència entre treballadors funcionaris i laborals, ni s'incrementa la despesa de l'Ajuntament”, va assegurar l'alcaldessa, Gisela Saladich (TU).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.