Economia

LABORAL

Mobilització pels deutes de Transports Prujà

Un grup d'extreballadors de Transports Prujà, junt amb familiars i membres de la CNT, es van concentrar ahir al matí a la plaça de la Llibertat de Besalú per protestar pels diners que, segons afirmen, els deu l'empresa de Sant Ferriol. Coincidint amb aquesta mobilització, el sindicat va anunciar la presentació d'una denúncia penal contra els propietaris de Prujà per presumpte alçament de béns.

Els exempleats concentrats ahir van explicar que el transportista els deu entre 13.000 i 24.000 euros en concepte de salaris i que no ho poden cobrar perquè l'empresa es va declarar insolvent. Els afectats i el sindicat posen en dubte que els amos no tinguin recursos i assenyalen que Prujà manté l'activitat, tot i que amb un altre nom “per esquivar els possibles deutes”.

En un fulletó que van repartir ahir, la CNT afirma que els exempleats van estar treballant els darrers anys en condicions molt precàries, fins al punt que algun cop algun conductor s'havia trobat a l'estranger sense gasoil i, en lloc de rebre diners de l'empresa, els va haver de posar ell per poder tornar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.