Economia

HABITATGE

PGA Catalunya Resort, de Caldes, comença un nou projecte immobiliari

Preveu edificar catorze parcel·les per a grans vil·les de superfícies superiors als 1.300 m² cadascuna

El complex va tancar el 2012 amb rècord de vendes

PGA Catalunya Resort, el complex de golf i residencial de luxe situat a Caldes de Malavella, ha iniciat la construcció d'un altre projecte de parcel·les edificables que s'ha batejat amb el nom de La Balca. S'emplaçarà en una superfície d'entre 20.000 i 25.000 metres quadrats destinada a catorze parcel·les per construir-hi grans vil·les. Aquest espai incorpora una vil·la pilot de 300 metres quadrats, repartits en dues plantes projectades en exclusiva pels arquitectes Lagula per al complex. La vil·la ja ha començat a edificar-se i està previst que s'acabi a final del 2014. Aquest habitatge, del qual s'ha fet una maqueta digital, tindrà quatre habitacions, sostres de doble altura i finestrals amb vistes panoràmiques.

A més, s'ha iniciat la construcció del tercer bloc d'apartaments a peu de l'Stadium Course –un dels camps de golf–. Es tracta d'un edifici de vuit habitatges de 129 a 166 metres quadrats.

En total, el PGA Catalunya Resort ocupa unes 300 hectàrees. Al complex de golf s'hi han fet tornejos estatals i internacionals, cosa que ha fet que es consolidi com un dels atractius de la zona. El 2012 i el 2013, el lloc web especialitzat www.top100golfcourses.co.uk ha escollit el PGA Catalunya Resort com el millor camp de golf de l'Estat i el tercer en el rànquing de l'Europa continental per la revista britànica Golf World.

Propietari irlandès

PGA Catalunya Resort és propietat de Denis O'Brien –fundador i amo de l'operador de telefonia mòbil Digitel– i va ser impulsat per aquest empresari irlandès amb l'objectiu de convertir-lo en el primer complex de golf a Europa, sumant els seus dos camps i un projecte residencial de luxe àmpliament equipat.

LA XIFRA

300
hectàrees
aproximadament és la superfície total del complex situat al terme municipal de Caldes de Malavella.

Rècord, el 2012, de vendes d'immobles

Després de tancar el 2012 amb rècord de vendes, amb 25 immobles venuts, el complex residencial continua imparable. El client és tant local com estranger i, entre aquests, predominen els d'origen britànic. Es tracta de compradors que busquen un producte diferenciat i exclusiu que inclou els camps de golf, en un projecte que va començar fa dues dècades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.