Economia

El parc Water World de Lloret estrena atraccions

Han invertit 2,5 milions d'euros en una macrozona infantil i cinc tobogans nous

L'empresa també ultima l'ampliació de les instal·lacions del parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro

Al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar han inaugurat la temporada amb atraccions noves. Amb una inversió de 2,5 milions d'euros, el parc incorpora a la seva oferta un gran espai infantil, cinc tobogans nous i es consolida per tant “com el primer parc en importància a tot Europa, ja que ofereix un gran ventall d'atraccions per a nens, joves i públic familiar”.

La nova zona infantil s'anomena Kids Water World. És un espai a tres nivells en què hi ha diversos jocs d'aigua i dos mini rius, el descens dels quals es fa amb flotadors pneumàtics, que interconnecten els tres desnivells. En el tercer d'aquests nivells, a més, els nens “gaudeixen de les aventures amb el nou Vaixell Pirata”, un “espai innovador que es caracteritza per l'alt atractiu visual així com per les atraccions amb què els més joves de la família s'interrelacionen amb l'aigua: ruixadors, hidro-arcs, guèisers i canons d'aigua, entre d'altres”. “I tot això, en un paviment sense aigua que fa del joc dels més petits una experiència divertida i segura”, assegura el director, Julià López-Arenas.

Per al públic juvenil, el parc ha instal·lat els Speed Furious i els Hurricanes. Els Speed Furious són els dos nous tobogans kamikazes situats a més de 20 metres d'alçada i amb un descens vertiginós, el banyista, situat dins d'una cabina, inicia la caiguda quan el monitor acciona el mecanisme que obre la comporta. “El resultat és una fantàstica baixada apta només per a amants de les emocions fortes i de la millor descàrrega d'adrenalina”, manté.

Al costat dels Speed Furious hi ha els nous Hurricanes: dos Black Holes de recorregut lineal. La baixada a les fosques es fa amb barques pneumàtiques per a dues persones. “L'acceleració és brutal. Qui s'atreveixi a provar-los viurà una experiència única”, comenta López-Arenas.

Finalment, a Water World també han pensat en el públic familiar i han incorporat les Speed Slides, una multipista de sis carrils aptes per a tota la família. El descens, amb doble bump, es fa damunt d'una estora. L'atracció està dissenyada per gaudir competint, ja que unes cèl·lules fotoelèctriques determinen qui és el primer de travessar la línia d'arribada i a quina velocitat ho ha fet.

Aquadiver

Al parc aquàtic de Platja d'Aro, Aquadiver, també ultimen l'ampliació de les instal·lacions amb una inversió de dos milions d'euros. Les noves atraccions que el parc incorporarà aquest estiu i que s'aniran inaugurant per fases a partir de final de juny i fins als primers dies de juliol són el Fun Temple, un nou espai temàtic interactiu inspirat en un temple maia i pensat per al públic infantil. Consta de quatre tobogans, de ruixadors d'aigua i de múltiples mecanismes per al joc dels més petits.

El parc també incorpora dos tobogans nous. Partint d'una estructura singular de gran alçada, surt Aqua Racer, la multipista familiar de quatre carrils. I al capdamunt de la torre, a més de 20 metres d'alçada, s'inicia el descens de l'Aqua Rocket el nou tobogan superkamikaze d'Aquadiver. Quan el monitor prem el botó que acciona el mecanisme d'inici i s'obre la comporta, començarà un viatge “vertiginós” i “molt divertit”.

Parcs Aquàtics de la Costa Brava, SL, és una empresa familiar gironina, explotadora dels parcs aquàtics Water World, de Lloret de Mar, i Aquadiver, de Platja d'Aro. En aquests moments de “crisi i dificultat, ha apostat per invertir, ampliar i renovar els parcs, fent una aposta de futur que mantindrà el lideratge dels parcs en els seu sector”. L'empresa ha creat, a més a més, nous llocs de treball, la major part dels quals són per al jovent.

LA FRASE

Water World es consolida com el primer parc en importància a tot Europa
Julià López-Arenas
Director dels parcs aquàtics Water World i Aquadiver
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.