Economia

TURISME

Casa Granados, un hotel de luxe de Tossa de Mar

Es va inaugurar el 24 de maig i està situat a l'antiga casa del compositor Enric Granados

L'establiment ha conservat la totalitat de la façana i les parets rústiques des les habitacions

La Casa Granados és un petit hotel de luxe de la cadena Boutique Hotel que es va inaugurar el 24 de maig passat, a Tossa de Mar. Com que la finca, originàriament, havia pertangut al compositor Enric Granados, els actuals propietaris han decidit
batejar l'establiment amb el nom del músic.

La finca està situada en ple centre de la muralla medieval del castell de Tossa, i per això ha mantingut l'estructura original. Té set suites situades entre els dos mòdols que composen la finca, dues de superiors i una d'estàndard i quatre habitacions dobles de luxe, totes amb sala d'estar, dormitori i bany independent amb vistes a la piscina i al jardí, o bé a la badia de Tossa. Totes les habitacions estan decorades amb el seu propi estil, “però sempre caracteritzades pel luxe més exquisit, el bon gust i la comoditat”, segons expliquen els propietaris.

El restaurant, Can Sophia, està situat en els antics patis de la casa. Es tracta d'un “romàntic” espai envoltat per una estructura de ferro forjat i vidre, on es poden degustar dos tipus de cuina. Per un costat, de la mà del xef italià Michele Carpini es podrà descobrir la més “selecta cuina tradicional italiana fusionada amb els productes frescos locals”, i de l'altra, a càrrec del xef Marcos Salinas, s'aposta per una cuina més internacional, realitzada amb productes de temporada de mar i del camp. Un dels punts forts de can Sophia és la bodega, on hi ha gran varietat de vins de la península i internacionals, i una completa carta de licors i destil·lats. Cada mes, l'equip de sommeliers de Casa Granados ofereix als seus clients degustacions temàtiques.

La Casa Granados disposa d'un segon restaurant, situat a l'entrada de la finca, on es poden degustar les tradicionals tapes acompanyades d'una selecció de cerveses “molt especials”.

El recinte disposa també de jardins i d'una zona de piscina i de spa, a més de quatre terrasses al voltant de l'hotel.

Durant molts anys, la finca va estar oblidada, fins que el 2009 Sophia Maria Hanssen va decidir adquirir-la i restaurar-la “per convertir-la en un hotel de luxe per poder-hi viure una experiència inoblidable.

La restauració ha durat quatre anys i s'hi han conservat la totalitat de la façana i els arcs interiors, com també les parets rústiques de les cambres.

LES DATES

24.05.13
L'hotel
Casa Granados va obrir les portes. Pertany a la cadena Boutique Hotel, creada el 1980.
2009
És l'any
en què Sophia Maria Hansen va adquirir la finca i la va restaurar per convertir-la en un hotel de luxe.
2
restaurants
hi ha a l'hotel. L'un, Can Sophia, situat als antics patis de la casa, i l'altre, a l'entrada de la finca.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.