Economia

AGRICULTURA

Caves Mont-Ferrant de Blanes es promociona a Dinamarca

L'Institut Català del Cava fa dues accions promocionals a Dinamarca, en les quals hi participa Caves Mont-Ferrant, de Blanes. La primera de les accions promocionals tindrà lloc divendres a la ciutat de Vordingborg, situada a noranta quilòmetres de Copenhaguen, a la regió de Selandia. Un sopar en el restaurant Babette, en què només se servirà cava, serà l'acte central. El cava serà representant per dotze cellers catalans: Mont-Ferrant –hi presentarà el cava Mont-Ferrant Reserva Brut–, Roger Goulart, Freixenet, Gramona, Recaredo, Castell Sant Antoni, Emendis, Juvé i Camps, Marquès de Monistrol, Marquès de Gelida, Vilarnau i Sumarroca.

La segona acció serà el dia 30 d'agost en el municipi d'Aarhus, en el marc del festival internacional cultural més important dels països escandinaus. El cava serà la beguda oficial del sopar Gala Opening d'Aarhus, presidit per Margarida II, reina de Dinamarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.