Economia

economia

Blanes tindrà una fira del vehicle d'ocasió

S'inaugurarà divendres que ve i estarà oberta tot el cap de setmana

El cap de setmana que ve allotjarà la 1a Fira del Vehicle d'Ocasió, que es podrà visitar a partir de la tarda del dia 20 i durant tot el cap de setmana. Organitzada per l'Ajuntament, a través de l'àrea de Promoció de la ciutat, la 1a Fira del Vehicle d'Ocasió inclourà una àmplia oferta, amb una concentració de més de 150 vehicles. En aquest sentit, es disposarà de les principals empreses automobilístiques, amb 14 marques representades. Els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, joves, monovolums, 4 x 4 i molts d'altres.

El recinte firal ocuparà una superfície de 14.000 metres quadrats i estarà situat a l'esplanada del costat de l'antic pavelló municipal d'esports dels Pins, a tocar del centre. Els visitants podran arribar fins a la mateixa fira en cotxe i podran aparcar de manera gratuïta al seu costat, ja que la zona blava que ha estat funcionant a l'esplanada durant l'estiu ho ha deixat de fer a partir d'aquest 16 de setembre.

Reactivar l'economia local

L'objectiu de l'Ajuntament de Blanes a l'hora d'organitzar aquest esdeveniment ha estat contribuir a la reactivació de l'economia local. Per això, la 1a Fira del Vehicle d'Ocasió aglutinarà la més àmplia oferta de vehicles, oferirà els millors serveis i arribarà al gran públic amb una atractiva proposta de caràcter lúdic. Davant d'un sector en què les perspectives de millora econòmica encara són molt primerenques, la revitalització del sector de l'automòbil passa per projectes col·lectius que sumin esforços. En aquest cas, cal destacar la presència de 10 empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.