Economia

comerç

Bones expectatives en la Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes

Els organitzadors confien que s'igualin les vendes de la fira de Fornells, d'uns deu cotxes diaris

L'Associació d'Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines (Corve) confia vendre almenys 30 vehicles en la I Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes, que es va inaugurar ahir. El president de Corve i portaveu de la fira, Ernest Plana, va explicar que aquesta és la quarta fira que organitzen a les comarques gironines (es fa a Figueres, Mont-ras i Fornells), i precisament a Fornells les vendes es van situar en uns deu vehicles diaris, una xifra que esperen mantenir a Blanes. Els cotxes exposats a Blanes tenen una antiguitat màxima de set anys. “Volem una fira de qualitat, no un mercat de ferralla”, va dir Plana.

La fira va ser inaugurada pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; l'alcalde, Josep Marigó, i representants polítics municipals. Puig va destacar un seguit de punts que, segons ell, conviden a l'optimisme i a pensar que “el pitjor ha passat”, en relació amb la crisi. En aquest sentit, va explicar que el mes d'agost l'atur ha disminuït en relació amb l'agost del 2012, i representa el tercer mes consecutiu amb caiguda d'atur.

Josep Marigó va agrair la iniciativa de Corve i va destacar la importància de generar activitats a Blanes, on encara hi ha més de quatre mil persones a l'atur.

Segons dades de Corve, la venda de cotxes nous a les comarques gironines va créixer un 20% al mes d'agost respecte de l'agost del 2012. La fira es pot visitar el cap de setmana durant tot el dia. Hi ha una desena de concessionaris representats, i confia atreure compradors de la Selva marítima i el Maresme, ja que no hi ha cap altra fira d'aquestes característiques al voltant.

D'altra banda, la vintena d'autoritats presents en la inauguració van tenir el seu contrapès en una vintena de manifestants que van rebre Felip Puig amb crits, rememorant l'etapa en què va ser conseller d'Interior.

LA XIFRA

3
dies
dura la fira de Blanes. Es va inaugurar ahir i és oberta tot el cap de setmana de deu del matí a vuit del vespre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.