Economia

infraestructures

El PGA de Caldes, premiat a Europa

El complex és escollit com a millor projecte immobiliari de golf en els European Property Awards

El complex de Caldes de Malavella PGA Catalunya Resort ha estat escollit com a millor projecte immobiliari de golf en els European Property Awards, que s'han celebrat aquesta setmana a Londres. El jurat l'ha reconegut com un model excel·lent de desenvolupament urbanístic per la seva oferta de primer nivell internacional que combina disseny, inversió per a infraestructures innovadores i situació. Durant la gala dels premis, també va ser premiat com a millor desenvolupament immobiliari de golf.

El PGA Catalunya Resort és propietat de l'empresari irlandès Denis O'Brien i va ser inaugurat el 1999. També és un prestigiós complex residencial, i la previsió és que arribi a incloure fins a 368 habitatges. Els senyals d'identitat del projecte són l'arquitectura contemporània.

Els European Property Awards estan inclosos dins els International Property Awards, els premis de més prestigi a escala internacional pel valor dels projectes que s'hi presenten.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.