Economia

Turisme

Girona vol atreure el turisme accessible

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona fa una aposta per captar turisme accessible, és a dir, persones amb mobilitat reduïda. Per promocionar les bondats de la demarcació per a aquest tipus de viatgers, el reconegut bloguer Miguel Nonay, autor de Viajerossinlimite.com, ha fet un vídeo sobre la seva experiència a Girona que es pot visionar a internet.

Se'l pot veure fent submarinisme a l'Estartit, paracaigudisme a Empuriabrava, esquí a la Molina, d'excursió a Núria, coneixent Besalú... “Aquí alguns dels meus somnis s'han fet realitat”, va relatar.

S'espera que aquest vídeo tingui una gran repercussió. Tal com va explicar Nonay, després de fer-ne un de similar sobre Oviedo les pernoctacions de persones amb discapacitat hi van augmentar un 20% i un 80% van preguntar per les activitats del vídeo.

“Som una molt bona destinació pel que fa a accessibilitat, però encara ens queda un llarg camí”, va assegurar Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El vídeo promocional es va presentar ahir a Lloret de Mar, on Nonay fa estada aquests dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.