Economia

Rajoy assegura davant dels seus barons que no canvia “cromos” amb Catalunya

El president del govern espanyol els garanteix que no hi haurà un finançament a la carta per a ningú i que es complirà el principi de solidaritat

Es compromet davant dels seus barons a publicar les balances fiscals al desembre

El president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, ha volgut tranquil·litzar els barons del seu partit i els ha garantit que no pensa canviar “cromos” amb Catalunya. Segons ha explicat a la sortida de la reunió el vicepresident del Senat Juan José Lucas, Rajoy ho ha assegurat durant la seva intervenció en el Comitè Executiu Nacional, en el qual també ha garantit que “no té acords amb ningú” .

El cap de l'executiu espanyol s'ha pronunciat així després de la proposta llançada la setmana passada per la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, sobre un finançament singular per a Catalunya i que va provocar la reacció contraria d'altres dirigents del partit .

Rajoy, que s'ha compromès a publicar les balances fiscals el desembre, també ha garantit que la reforma de sistema de finançament complirà amb el principi de solidaritat i que no es modificarà el calendari per a la seva reforma, que està previst pel segon semestre de 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.