Economia

comerç

La Cambra unirà les botigues de Girona amb una aplicació de mòbil

Una aplicació per a telèfons mòbils informarà de la ubicació i tipologia de les botigues de les comarques gironines. A més, anunciarà les promocions i els descomptes que ofereixen els comerços. Començarà la pròxima campanya de Nadal amb la primera desena de municipis adherits. Però l'objectiu de la Cambra de Comerç de Girona, una de les impulsores de la iniciativa, és aconseguir que s'hi adhereixin totes les associacions de comerciants de la demarcació. Segons van destacar els seus responsables, és la primera vegada que s'impulsa una iniciativa que pretén unir totes les associacions de comerciants de Girona. Es tracta de la campanya Fes la bossa!, la pàgina web de la qual ja funciona en període de proves. És www.feslabossa.cat.

“És una iniciativa que pretén afavorir el comerç, la restauració, l'hostaleria i el turisme”, va destacar Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona. Tant la web com l'aplicació mòbil tindran també informació dels punts d'interès general del municipi.

Espadalé va visitar ahir Blanes, on va signar el conveni amb les associacions de comerciants del municipi i l'Ajuntament, perquè la ciutat s'integri també en aquesta iniciativa. “L'objectiu és sumar esforços; hem de ser capaços de saber-nos vendre”, va destacar Josep Marigó, alcalde de Blanes.

En poques setmanes, coincidint amb l'inici de la campanya de Nadal, es posarà en funcionament la versió definitiva de la web i s'activarà l'aplicació per a mòbils. En un primer moment hi seran les botigues de Blanes, Bescanó, Roses, Llançà, Banyoles, l'Escala, Puigcerdà, Sant Joan de les Abadesses i Olot.

La signatura del convenir d'ahir va servir també per fer un reconeixement a la perruqueria Fina, amb motiu dels cinquanta anys de trajectòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia