Economia

EMPRESES

Tot Nuvis obre les portes amb 118 estands

El saló Tot Nuvis, que es va inaugurar ahir i que es clourà demà, diumenge, disposa aquest any de 118 estands, un 15% més que el 2012, i diverses activitats lúdiques dirigides a totes les parelles que preparen el casament. La inauguració oficial va anar a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; la regidora de l'Ajuntament de Girona Coralí Cunyat, i la nova directora de Fira de Girona, Marta Plasencia, entre d'altres. L'acte va consistir en un vals nupcial amb música i ball en directe i un brindis amb tast de pastís.

La vint-i-unena edició de Tot Nuvis, que es du a terme al Palau de Fires de Girona, té com a lema Celebrem que sou parella i ofereix propostes personalitzades sobre el lloc per celebrar la cerimònia, els vestits per als nuvis i els convidats, les aliances, el restaurant i fins i tot la lluna de mel. A més, el Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya de la demarcació de Girona és present per primera vegada al saló per assessorar les parelles sobre com crear l'ambient idoni per celebrar la cerimònia i sobre com decorar la seva llar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia