Economia

La PAH Girona aplaudeix l'acord del Parlament

La plataforma afirma que encara hi ha sis famílies del bloc de Salt a les quals no han ofert cap habitatge

La PAH Girona va aplaudir ahir l'aprovació al Parlament de la moció per incloure el bloc de Salt en el fons social d'habitatge de Catalunya i que es destini a lloguer social. La moció, presentada per ERC, es va aprovar dijous amb el suport de tots els grups polítics a excepció del PP i Ciutadans, que es van abstenir. “Aquesta votació ha marcat un abans i un després”, va afirmar la portaveu de la PAH Girona, Marta Afuera, que hi va afegir que la plataforma pressionarà perquè l'acord esdevingui una realitat. En una roda de premsa amb les famílies del bloc, sobre el qual pesa una ordre de desallotjament des del 27 de novembre passat, la portaveu també va assenyalar que encara hi ha sis famílies que tenen pendent que se'ls ofereixi un habitatge, que n'hi ha quatre que ja tenen un pis assignat i que cinc més estan en procés. En els casos en què ja se'ls ha ofert un habitatge, el lloguer oscil·la entre els 50 i els 80 euros mensuals, segons van explicar les diferents famílies. Entre aquestes, hi ha el cas de Buchra Zannuti, que va assegurar ahir que li havia costat molt signar el nou contracte i que no sap si podrà pagar-lo perquè no tenen cap ingrés.

LA FRASE

Remarquem la importància de l'ampli suport dels partits del Parlament al Bloc-Salt: CiU, el PSC, ERC, ICV-EUiA i la CUP
PAH Girona

Casserolada a l'ajuntament de Figueres

Una quinzena de membres de la PAPH de Figueres van protestar ahir davant l'ajuntament d'aquesta localitat per reclamar que es garanteixi allotjament a dues famílies: una que signarà una dació en pagament i una altra que té pendent un desnonament aquest divendres.

e.c.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia