Empreses

Arrossaires del Delta aporta l'1% del seu benefici al parc natural

La Cooperativa d'Arrossaires del Delta de l'Ebre, titular de la marca d'arròs Segadors del Delta, ha aportat 1.500 euros al parc natural. Aquesta xifra correspon a l'1% del benefici que la venda de l'arròs Segadors del Delta va obtenir durant el 2013, i ho fa arran del conveni que el 2010 van signar la cooperativa i el Parc Natural del Delta de l'Ebre, segons el qual l'1% del benefici de la comercialització de l'arròs anirà destinat a actuacions per millorar i divulgar el parc natural. Aquest arròs es produeix en la seva totalitat a l'espai deltaic i té la denominació d'origen protegida i certificada per la Comunitat Europea.

La donació s'ha destinat a un taller nadalenc que es va dur a terme entre el 27 i el 30 de desembre al Saló Infantil de Deltebre. L'activitat educativa mostrava el procés de l'arròs des del camp a la taula i buscava despertar la curiositat per la gastronomia entorn d'aquest producte. La primera donació, de 1.000 euros, es va destinar a la construcció de 80 caixes per a refugi de ratpenats i de 15 caixes d'argila per a experimentació científica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia