Economia

Naix a Ontinyent una cooperativa elèctrica amb marcat caràcter social

La presentació oficial tindrà lloc el proper divendres 17 de gener

La cooperativa elèctrica d'Ontinyent i la Vall d'Albaida SENEO, nascuda recentment a Ontinyent, es presentarà públicament i de manera oficial el proper divendres 17 de gener a les 20h al Centre Cultura Caixa Ontinyent, segons ha anunciat hui Gonzalo Bas Marian, president d'aquesta iniciativa cooperativa, que té un marcat caràcter social.

A partir del dilluns 20, la primera oficina de SENEO obrirà les seues portes i l'atenció al públic a la plaça Major, 8. SENEO és un projecte cooperatiu de comercialització d'energia elèctrica que ofereix als associats la possibilitat de consumir energia verda a casa, a un preu avantatjós, i amb la voluntat de generar beneficis per als socis i per a la societat de la Vall d'Albaida.

Una de les característiques de SENEO és la proximitat als socis, que en realitat són els propietaris de la cooperativa. Altres companyies elèctriques, sobretot les grans, tenen altres interessos que no són el propi consumidorperò aquesta iniciativa aposta per estar a prop i al servei dels socis, i els beneficis repercutiran en ells, en la creació d'ocupació i en obra social per a la comarca.

Una altra de les característiques principals de SENEO és que l'energia que comercialitza i que oferirà al seus socis prové de fonts renovables. De fet, aquesta cooperativa forma part de l'Associació de Cooperatives de Consum i Entitats del Sector Elèctric (ACCESE) formada per iniciatives d'economia social que gestionen el seu propi subministre elèctric, i que busquen únicament el benefici dels consumidors i usuaris, tot oferint un servei de qualitat i al menor cost possible per al socis. SENEO en forma part i a través d'aquesta associació adquireix l'energia verda per als seus associats.

Per a formar part de la cooperativa prèviament cal associar-se, i que per a fer-ho cal fer una aportació inicial (que en cas de donar-se de baixa de la cooperativa es retorna) de 5€ per als particulars, i de 50€ per a contractes amb una potència superior a 15kw. A més, s'ofereix a les persones interessades en contractar l'energia amb la cooperativa, en fer-los una comparativa de la seua darrera factura, sense compromís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia