Economia

COMERÇ

Firarebaixa incorpora nous serveis i una imatge renovada

Se celebrarà la setmana vinent, del 5 al 9 de febrer, i com a novetat principal oferirà un taller d'estilisme per assessorar en moda i maquillatge

Tindrà un centenar d'expositors

Firarebaixa Girona, que se celebrarà del 5 al 9 de febrer al Palau de Fires de Girona, incorpora aquest any un taller d'estilisme per assessorar en moda i maquillatge. Serà la principal novetat de la 22a edició del saló, que oferirà nous serveis per als visitants i estrenarà imatge. Els més de cent expositors portaran una àmplia mostra de productes al millor preu i amb la presència de les principals marques de moda per a home, dona i nen.

Entre les marques que hi participen, hi ha Munich, Moschino, Mandarina Duck, Desigual, Custo BCN, Purificación García, Vans, Timberland, Calvin Klein, Camper, Carolina Herrera, Armani, Ikks, Replay, Chantelle, Miss Sixty, Fornarina, G-Star, Andrés Sardá, Nero Jardini i Jack & Jones, entre d'altres.

L'entrada al saló serà lliure i obrirà de dimecres a dissabte de les deu del matí a les nou del vespre, i diumenge el saló es tancarà una hora abans –obrirà a les deu del matí i tancarà a les vuit del vespre.

En el taller d'estilisme es donaran les claus per estar a l'última en moda i maquillatge. L'experta en moda, assistenta personal de compres i bloguera de Los secretos de mi perchero Maribel Espeso i la maquilladora professional de Le Petit Salon Yasmin Tenorio mostraran les últimes tendències. L'activitat es farà divendres a les sis de la tarda i dissabte a dos quarts d'una del migdia, i l'aforament és limitat. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure a [email protected].

El taller d'estilisme s'afegeix a la programació de Firarebaixa amb l'objectiu d'oferir als visitants “noves activitats i propostes per fer-los més atractiva l'oferta del saló”, segons ha destacat la directora general de Fira de Girona, Marta Plasencia.

L'agenda d'activitats del saló es complementarà amb les desfilades de moda, que van ser una de les novetats de l'any passat i en les quals es mostrarà l'oferta del saló. En aquesta edició, es faran el dijous 6 i el divendres 7 a dos quarts de sis de la tarda i el dissabte 8 i el diumenge 9 a les dotze del migdia.

Firarebaixa estrenarà una imatge renovada perquè els visitants puguin gaudir d'un espai homogeni i confortable. També incorporarà una pantalla gegant a l'exterior, des de la qual s'anirà informant els visitants dels expositors d'aquesta edició.

Per facilitar les compres als pares, el saló tindrà també un servei de guarderia gratuït per als més petits. Firarebaixa disposarà també d'un servei de cafeteria amb entrepans, pizzes, amanides i postres, a més de diversos espais de lleure repartits per tota la zona d'exposició per poder fer un mos.

LA XIFRA

5
dies
(del 5 al 9 de febrer) durarà el Firarebaixa d'aquest any, que se celebrarà al Palau de Fires de Girona.

LA FRASE

El taller d'estilisme té l'objectiu de fer l'oferta del saló més atractiva per als visitants
Marta Plasencia
DIRECTORA GENERAL DE FIRA GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia