Economia

ocupació

Blanes contracta 26 persones amb subvenció del govern

D'aquestes, quatre són agents cívics que dependran de la policia local

L'Ajuntament de Blanes ha contractat 26 persones a través de projectes subvencionats pel Departament de Treball de la Generalitat. Els contractes tenen una durada de sis mesos. Totes les persones contractades estan destinades a reforçar serveis de l'administració municipal, tot i que no substitueixen cap lloc de treball.

L'objectiu del programa laboral és, segons va informar l'Ajuntament, “millorar l'ocupació de les persones en situació d'atur, donar formació en àmbits no afectats per la crisi i promoure accions específiques en diversos àmbits”.

De les 26 persones que s'han incorporat, vuit fan tasques d'adequació a l'ús públic d'espais municipals; quatre són agents cívics i informadors; tres fan tasques administratives; dues fan feines com a lampistes i dues més són docents en alfabetització informàtica. La resta treballen en el manteniment de xarxes socials o com a auxiliar en dinamització comercial, informador de medi ambient, auxiliar administratiu, jardiner o tècnic d'inserció laboral.

Les quatre persones que s'han contractat per fer funcions d'agent cívic s'han incorporat al departament de la policia local. Totes quatre van identificades amb una armilla per dur a terme la seva tasca a la via pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia