Economia

habitatge

Els russos i els francesos activen el mercat immobiliari a la Costa Brava

L'interès de ciutadans russos i francesos per la compra d'habitatges a la Costa Brava fa que, malgrat la caiguda dels preus, aquesta sigui una de les zones amb més dinamisme a Catalunya, segons es conclou en l'informe sobre el mercat immobiliari a l'Estat espanyol que ha publicat recentment l'empresa de valoració Tinsa. Segons l'estudi, els ciutadans russos busquen cases amb més superfície i qualitat, mentre que els francesos es decanten per tipologies més petites.

En el mateix informe es destaca que a la demarcació de Girona encara hi ha una gran oferta de producte procedent d'entitats financeres –no es detalla quina quantitat– i que a la capital gironina s'ha registrat un descens del preu dels habitatges de fins al 49,9% des de l'esclat de la crisi (2007/2008). Salt és la població on Tinsa ha detectat un descens més gran, d'un 62,4%.Per contra, Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on hi ha hagut un descens menys important, d'un 34,8%. Segons Tinsa, la baixada dels preus dels pisos es moderarà l'any que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia