Economia

turisme

Lloret rep 34.000 turistes esportius

En total s'hi han celebrat 229 esdeveniments al llarg del 2013

Lloret de Mar va rebre l'any passat 34.000 visitants vinculats al turisme esportiu. D'aquests turistes, 21.343 van ser esportistes i 13.247, acompanyants. Els turistes esportius són visitants l'estada dels quals té com a objectiu participar en una competició o estada esportiva.

En total, 229 esdeveniments esportius es van organitzar l'any passat a Lloret de Mar, el 70% dels quals van ser estades esportives, seguits pels tornejos privats i les competicions oficials.

Per nacionalitats, el nombre més gran de turistes esportius va correspondre a escandinaus (suecs i noruecs), ciutadans de l'est d'Europa i francesos.

Un eix de l'Ajuntament de Lloret de Mar per impulsar el turisme esportiu és la piscina municipal, inaugurada el mes passat. Aquest equipament, segons el govern local, “aporta un nou pol d'atracció a la zona esportiva.”

Segons va informar el consistori, ja hi ha tancats diferents entrenaments de grups estrangers. El primer arribarà aquest mes provinent de França. “Lloret de Mar continua apostant fort per consolidar-se com un referent en turisme esportiu a la Costa Brava”, van explicar fonts de l'Ajuntament. I, del 15 al 20 d'abril, Lloret tornarà a ser la seu principal del MIC (Mediterranean International Cup), un mundialet de futbol per a joves promeses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia