Economia

TURISME

Promocionen la Costa Brava als Urals i Sibèria

Vuit-cents agents de viatges de l'operador turístic rus Tez Tour de sis ciutats dels districtes federats de Sibèria i els Urals coneixeran en profunditat l'oferta turística de la Costa Brava de la temporada del 2014 a fi de comercialitzar-la entre els potencials turistes russos. El cicle de presentacions itinerants que Tez Tour, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret Turisme i diverses empreses d'allotjament de Lloret de Mar estan duent a terme fins al 21 de febrer té com a objectiu incrementar entre un 15% i un 20% el nombre de turistes russos a la destinació.

Segons Eugenio Vasiliev, director comercial de Tez Tour a l'Estat, la majorista Tex Tour va portar a Catalunya 125.000 turistes el passat any 2013, dels quals 32.000 van passar les seves vacances a la Costa Brava. D'aquesta manera, aquest 2014, el director comercial calcula fer créixer entre un 15% i un 20% el volum de turistes que arribin a la nostra destinació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia