Economia

TURISME

Els càmpings creen paquets d'experiències

Inclouen 45 activitats amb dues nits en bungalou, per a famílies i amics

Els càmpings de les comarques gironines han tret al mercat un paquet d'experiències innovador que té per objectiu potenciar el turisme de proximitat. La iniciativa, batejada amb el nom de Campings Experience, consta de 45 activitats de dues nits en bungalou –un allotjament que tenen el 80% dels càmpings associats– i pensades per fer en parella, família o amb amics. Sortiran a la venda per 195 euros (de cadascun se'n beneficien quatre o cinc persones, segons el paquet que s'esculli).

Campings Experience es va presentar ahir en el marc del saló Girocamping, que es fa fins diumenge al Palau de Fires de Girona. Es tracta de paquets de descoberta del món del càmping per tal que el turista que no el conegui en pugui gaudir. Hi ha una ruta en cavall pels volcans de la Garrotxa, una sortida en caiac per les illes Medes, una passejada en carruatge per la zona de Calonge, una excursió en bicicleta per la ruta de l'antic carrilet de Sant Feliu de Guíxols a Girona i un tast de vins en cellers, entre altres activitats. Segons va explicar ahir el president de l'Associació de Càmpings de les comarques de Girona, Miquel Gotanegra, aquest nou producte, que s'ha editat en català, castellà, francès i anglès, es posarà a la venda a partir de Setmana Santa i en una primera fase es vendrà a través del web de l'Associació de Càmpings, però també es portarà a les fires del sector en què es participi i més endavant s'hi afegiran altres punts de venda.

Els paquets Campings Experience són pioners en aquest sector, perquè no n'hi ha cap altra iniciativa semblant a l'Estat espanyol. El director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, va felicitar el sector per la iniciativa i va assegurar que aquests paquets reforcen el paper que els càmpings tenen en el turisme gironí. “No oblidem que estem parlant de 140.000 places en conjunt, que doblen les de l'oferta hotelera que tenim a la demarcació”, va dir. Per la seva banda, el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Essa, va oferir ahir la xarxa d'oficines de turisme i les plataformes en línia que té l'entitat per ajudar a promoure els nous paquets.

L'associació disposa de 75 càmpings associats, amb un total de 119.308 places d'allotjament, el 87,4% del total de la demarcació, una xifra que situa el sector com la primera oferta turística reglada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia