Economia

turisme

Creixerà el turisme alemany a la Costa Brava

Augmenta el nombre de reserves i la contractació d'operadors

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona preveu que el nombre de turistes alemanys que aquest any visitaran la Costa Brava augmentarà respecte a l'any passat. Així ho calcula després de les trobades que aquests dies té amb operadors turístics alemanys a la fira internacional de turisme de Berlín, ITB.

Per tant, segons informa el Patronat, aquesta temporada l'operador turístic alemany FTI preveu portar entre un 30% i un 40% més de turistes alemanys i l'operador Dertour, en el primer trimestre del 2014 ha registrat un augment del nombre de reserves a la destinació gironina del 15% al 20% respecte al mateix període de l'any anterior. Pel que fa a l'agència de viatges i companyia d'autocars Ostwest, que continua sent líder a Catalunya, augmenta la contractació i les reserves a la Costa Brava Sud.

Patronat i oficines de turisme de Lloret de Mar i Castell-Platja d'Aro participen, del 5 al 9 de març, en aquesta fira des de l'estand de Catalunya. Durant aquests cinc dies, a l'espai de la Costa Brava i hi fan reunions i també distribueixen material promocional de l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a professionals del sector turístic i al client final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia