Economia

turisme

La Generalitat aposta per Lloret perquè “ha fet els deures”

La Generalitat, l'Ajuntament de Lloret i la Mesa Empresarial del Turisme van signar ahir un conveni conjunt segons el qual s'impulsa el pla pilot de renovacions de destinacions turístiques, que aquest diari ja va explicar diumenge. La Generalitat ha decidit apostar per Lloret –destí al qual es donarà prioritat per a la renovació del seu destí turístic– perquè “ha fet els deures molt abans que altres ciutats”, segons Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació.

S'espera que cap a l'estiu es comencin a concretar les mesures que s'impulsaran en el marc d'un pla operatiu. “L'aposta de la Generalitat ens donarà valor per fer un pas endavant en allò que el destí ha quedat endarrerit”, va assegurar l'alcalde, Romà Codina.

Des de la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret, el seu nou president, Josep Maria Molist, va afirmar que els empresaris han cregut “sempre” que Lloret “val la pena”. “Per això hi hem invertit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia