Economia

política

El PSC de Lloret vigilarà que els membres de la llista tinguin idees d'esquerra

El candidat a l'alcaldia en les properes municipals, Antonio Lorente, va definir el projecte socialista “d'humil, senzill i sense falses expectatives”

El PSC va presentar ahir el seu candidat a l'alcaldia de Lloret de Mar per a les properes eleccions municipals, Antonio Lorente Estepa, de 49 anys i procedent del sector immobiliari. Nascut a Jaén però establert a Lloret des de fa més de trenta anys, Lorente té al davant el complicat repte de remuntar la caiguda del partit al municipi, on en les últimes eleccions només va tenir quatre regidors. D'aquests, a més, un va deixar el grup al cap d'un mes d'entrar a l'Ajuntament (Josep Cortés) i es va saber poc després que militava tant en el PSC com en el PP. En aquest sentit, Lorente va dir que s'anirà més amb compte en la confecció de la llista. “Evidentment, mirarem que qui entri en la llista tingui idees esquerra i idees socialistes”, va dir.

Un ciutadà més de Lloret

Lorente es va definir com “un ciutadà més de Lloret que vol el millor per al seu poble”. “Em presento perquè vull un projecte d'esquerra, un projecte socialista, per millorar la política social i amb el repte de millorar el futur dels ciutadans de Lloret”, va assegurar. Pel que fa a la resta dels membres de la llista, va dir que de moment és aviat per avançar res, però que “no sobra ningú”. “Tots som importants i tothom que s'hi animi serà benvingut”, va afegir-hi. “Farem un projecte humil, senzill, sense crear falses expectatives i orientat a obtenir resultats per a la ciutadania”, va manifestar. El secretari d'organització del PSC a les comarques gironines, Marc Lamuà, va assegurar que l'agrupació local de Lloret té “carta blanca” per fer la llista i que no s'imposarà ningú.

LA FRASE

Evidentment, mirarem que qui entri en la llista tingui idees d'esquerra i idees socialistes
Antonio Lorente Estepa
alcaldable del PSC a Lloret
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia