Economia

Reset de la Vall d'en Bas recull 30 tones de ferralla electrònica en quatre mesos

Ha tancat una campanya a l'institut La Garrotxa d'Olot, on n'ha aplegat 700 quilos

L'empresa estén ara l'activitat arreu de les comarques gironines

Trenta tones de ferralla informàtica i electrònica recollida en quatre mesos. Aquesta xifra és molt il·lustrativa del volum d'activitat que du a terme l'empresa Reset de la Vall d'en Bas, que comença a estendre la seva activitat arreu de les comarques gironines. Ara ha tancat una campanya de reciclatge d'aquest tipus de material a l'institut La Garrotxa d'Olot. En aquest cas, en només dues setmanes ha aplegat un total de 700 quilos de ferralla electrònica i informàtica, bàsicament dels domicilis familiars dels alumnes, excepte una part que ha generat el reciclatge de material d'aquest tipus del mateix centre.

El gerent de Reset, Iker Prat, ha avançat que ara volen anar estenent aquesta experiència en un centre educatiu a la resta d'escoles i instituts de la ciutat d'Olot que vulguin participar-hi. No obstant això, Prat ha remarcat que ells ja fa uns quants mesos que recullen material informàtic i electrònic de rebuig de diverses empreses gironines i també en botigues d'informàtica d'algunes administracions locals. “La nostra empresa evita desplaçaments a les deixalleries oferint el servei de recollida i, a més, és un sistema amb garantia de seguretat, perquè elements que poden contenir informació confidencial es destrueixen d'una forma segura a les nostres instal·lacions”, afirma Iker Prat. Amb el material recollit, els operaris de Reset desmunten peça per peça tots els ordinadors, pantalles, impressores, etc. que arrepleguen i els fan arribar a altres empreses especialitzades en l'eliminació o el reciclatge d'aquest material.

LA XIFRA

30
tones
de material informàtic i components electrònics ha recollit en només quatre mesos l'empresa Reset.

LA DATA

1,5
anys
fa que l'empresa de reciclatge de ferralla informàtica i electrònica Reset es dedica a aquesta activitat.

Una empresa que es va autoreciclar

L'empresa Reset de Sant Esteve d'en Bas és una empresa familiar d'instal·lacions que, amb la crisi de la construcció, va decidir reinventar-se. Per això va apostar pel sector de la recollida a domicili de la ferralla generada pels aparells que s'utilitzen per a les noves tecnologies. D'això ara fa un any i mig, i, segons el gerent de l'empresa, les coses els funcionen bé. De fet, van creixent i, segurament, hauran d'ampliar el personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia